Klassieke, ontspanning- of sportmassage

Behandeling 30 minuten € 25,00

Behandeling 60 minuten € 37,50

Behandeling 90 minuten € 50,00

 

CADEAUBONNEN

 

Er zijn cadeaubonnen voor een behandeling

van 30, 60 of 90 minuten en voor stoelmassage

Stoelmassage voor particulieren

Behandeling 20 minuten € 16,00

 

Stoelmassage voor bedrijven:

prijs op aanvraag

TARIEVEN

 

 

HUISREGELS

 

INTAKE EN MEDISCHE INFORMATIE

Massage kan een mooie aanvulling zijn op de reguliere gezondheidszorg. Met ernstige klachten kunt u beter (eerst) een reguliere arts bezoeken. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt. Bent u al onder behandeling van een arts, therapeut of specialist overleg dan of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden. Raadpleeg zo nodig ook uw arts als u medicijnen gebruikt. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt.

 

BEROEPSETHIEK

Vertrouwelijkheid: alles wat we bespreken blijft privé. Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Voor uzelf en voor mij is het prettiger om voor de massage thuis een douche te nemen. Massagepraktijk De Noordkop geeft geen medische en erotische massages.

 

AFSPRAAK ANNULEREN

Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw afspraak moet annuleren; dat kan gratis tot 24 uur van te voren, mits er een nieuwe afspraak wordt gemaakt. Bij annuleren op de dag van de afspraak ben ik helaas genoodzaakt om de helft van de geboekte behandeling bij u in rekening te brengen.

 

TELEFOON

Ik neem de telefoon niet op als ik aan het masseren ben en ik zou het fijn vinden als uw mobiele telefoon ‘stil’ is tijdens de behandeling.

 

BETALINGEN

Betalingen uitsluitend à contant. Er is geen mogelijkheid tot pinnen.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Massagepraktijk De Noordkop is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. Massagepraktijk De Noordkop is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.

 

RECHTEN

Deze website is ontworpen en vormgegeven door Aad Bouwmeester. Auteursrecht voorbehouden voor beeldmateriaal, teksten en logo op deze website. Niets uit deze website mag worden gebruikt, verveelvoudigd, overgedragen, gedistribueerd, gepubliceerd of opgeslagen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

DISCLAIMER

Massagepraktijk De Noordkop kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke directe of indirecte gevolgen van eventuele onjuistheden of onvolledigheden op deze website.De informatie op deze website kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.